Ga naar de inhoud

Opkopen kantoormeubilair

Vul onze waardescan in en ontvang een voorstel!
Vrijblijvende waardebepaling

Opkoper kantoormeubilair

Inofec Duurzaam biedt een complete en duurzame oplossing bij het opkopen van kantoormeubilair. Beschikt jouw organisatie over ongebruikt meubilair en wil je dit graag een duurzaam tweede leven geven? Wij nemen het meubilair graag retour en herbestemmen deze producten in onze circulaire inrichtingsprojecten.

In heel Nederland kopen wij kantoormeubilair op. We proberen grote aantallen meubilair te revitaliseren, om het vervolgens een tweede kans te geven. Hiermee verlengen wij de levensduur van het gebruikte kantoormeubilair. Samen met jou dragen wij direct bij aan een enorme vermindering van CO2, energie- en grondstofverbruik.

Oude bureaustoelen

Vragen over opkoop van kantoormeubilair? Je kunt een e-mail naar duurzaam@inofec.nl sturen of  ons berichten via Whatsapp op 06-27185863. Graag met representatieve foto’s, de aantallen, de locatie waar het aanbod zich bevindt en jouw NAW gegevens + telefoonnummer). Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Of maak gebruik van onze waardescan door middel van onderstaande button. 

Waardescan

Vul de waardescan in. Wij doen binnen 48 uur een voorstel voor jouw kantoorinboedel.

Bezichtiging

Wij komen vrijblijvend bij jou langs om het kantoormeubilair te bekijken!

Ophalen

Onze transportafdeling komt de inboedel kosteloos ophalen!

Ecologisch & sociale winst

Draag bij aan een schonere wereld!

Waardescan

Vul de waardescan in

Wij zijn opkoper van kantoormeubilair in heel Nederland. Wij vinden het belangrijk om producten een tweede kans geven. Wij bieden dan ook een duurzame oplossing voor het verkopen van zakelijk meubilair. Beschik je over ongebruikt kantoormeubilair en wil je dit graag een duurzaam tweede leven geven? Neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

× Hoe kan ik je helpen?